Så hvordan kan lavalamper bruges tilkryptering?
Krypteringensker ved hjælp af algoritmer, hvor outputtet genereres ud fra matematiske beregninger. Men når algoritmerne er bygget på kendte metoder, er det muligt for udenforstående at sætte dem sammen i den rigtige rækkefølge, og dermed knække koden.
Vi filmer konstant vores lavalamper og tager et snapshot on demand, der giver et tilfældigt mønster, som ikke kan gentages. Mønsteret omdannes til en unik kodestreng på ca. 400.000 tegn.
dikitale® encryption & NODA©
Lavalampernes teknologier vores egen og kaldes dikitale®-kryptering. Teknologien bruges til at generere den unikke personlige kode. Koden bruges som en sikkerhedsnøgle, når brugerens personlige data er krypteret i databasen. Det er en proces, vi kalder NODA©.
NODA© står for ’NO Data Access’, og er baseret på Microsofts filosofi om, at alt data altid er krypteret for alle. I dikitale® har ingen adgang til den ikke krypterede information, der er gemt i databaserne - Ikke engang betroede medarbejdere kan få adgang. Det betyder, at data kun kan tilgås, når brugerne selv dekrypterer data med deres personlige, unikke sikkerhedsnøgle, der er oprettet med dikitale®-kryptering.
”dikitale® er det digitale ID’s Fort Knox. Højeste fortroligheds sikkerhed og dataansvarlighed er vores eksistens berettigelse.”
Data opbevares ikke i billed format.
Vi tager nemlig ikke et billede af ID-papiret, men scanner derimod informationer ind i brugerens profil.
PDEX©-teknologi
PDEX står for 'Private Data EXchange' og gør det muligt for enkelt personer at gemme private identitetsdata i en cloud-løsning, der administreres af den enkelte.
Komplet sikkerhed
Vores arkitektur er bygget op omkring API'er. De fungerer som navlestrengen mellem vores miljø, som indeholder brugerdata, og vores kunders softwaresystemer.