Verdens sikreste måde
at håndtere brugerdata på

Sikkerheden i dikitale®

dikitale® er baseret på verdens sikrestekrypteringsteknologier.

Vi arbejder med Zero trust, som betyder, at platformen altid er krypteret via en brugerkryptering. Dermed er det kun den enkelte bruger, der kan dele dem, som skal bruge det.

Systemet bygger på private- & publickeys, som gør det muligt at dele det data, som er ønsket indenfor en aftalt tidsramme.

diktiale® sikkerhed

Unikke mønstre med lavalamper

Uforudsigelighed skaber sikkerhed
Brugerkrypteringen i dikitale® er baseret på lavalamper, da deres bevægelser er organiske og komplet uforudsigelige. Det gør indholdet umuligt at kopiere.
Sikkerhed på et nyt niveau
Hvordan skaber vi en platform, som er tillidsbaseret ”by default”, og hvor man trygt kan opbevaredata og samarbejde om deling?  

Det gør vi gennem brugeren. Det er KUN brugeren, man kan dele sine data.  

Alle brugere, der bliver oprettet i dikitale®, krypteres med deres egen valgte kode og en krypteringskode fra lavalamperne. Det aflåser deres data i platformen - også for ansatte ved dikitale®.
Hvordan virker lavalamperne så?
Vi filmer konstant vores lava lamper. I det øjeblik man opretter sig som bruger, tager vi et billede, der ombrydes til en kombination af tal, tegn og bogstaver.

Kombinationen bliver til en unik kodestreng på ca. 400.000 tegn. Der udtrækkes et tilfældigt kodestykke, som bruges til brugerkryptering. Det er altså hverken maskine- eller menneskeskabt.

Hvordan kan lavalamper bruges til kryptering?

Lavalampernes teknologier er vores egen og kaldes dikitale®-kryptering. Teknologien bruges til at generere den unikke personlige kode.

Koden bruges som en sikkerhedsnøgle, når brugerens personlige data er krypteret i databasen.

dikitale® encryption & Zero trust

Zero trust er baseret på en filosofi om, at al data altid er krypteret for alle. I dikitale® kan ikke engang betroede medarbejdere få adgang til den ikke-krypterede information, der er gemt i databaserne. Det betyder, at data kun kan tilgås, når brugerne selv de krypterer data med deres personlige, unikke sikkerhedsnøgle, der er oprettet med dikitale®-kryptering.

”dikitale® er det digitale ID’s Fort Knox. Højeste fortrolighedssikkerhed og dataansvarlighed er vores eksistensberettigelse.”

Data opbevares ikke i
billedformat

Der tages ikke billeder af ID-papirer. Informationer scannes direkte ind i brugerens profil.

PDEX©-teknologi

PDEX står for 'Private Data EXchange' og gør det muligt for enkeltpersoner at gemme private identitetsdata i en cloud-løsning, der administreres af den enkelte.

Komplet sikkerhed

Arkitekturen bag dikitale er bygget op omkring API'er. De fungerer som navlestrengen mellem vores miljø, som opslagsværk, og vores kunders softwaresystemer.