Verdens sikreste måde
at dele ID-dokumenter

Din sikkerhed med dikitale®

dikitale® er baseret på verdens sikreste krypteringsteknologier.

Ingen kan få adgang til den information, der er gemt i databaserne. Ikke engang betroede medarbejdere hos dikitale®.

Data kan kun tilgås, når en bruger dekrypterer data med deres personlige, unikke sikkerhedskode.

Nemlig sikkerhedskoden, der er oprettet med dikitale®-kryptering.

diktiale® sikkerhed

Lavalampernes teknologi

Uforudsigelighed skaber sikkerhed
Eftersom lavalampers bevægelser er organiske og komplet uforudsigelige, er dens indhold umuligt at kopiere.

Med uforudsigeligt indhold er det umuligt at replikere snapshots
Sikkerhed på et nyt niveau
Snapshots bruges til individuelt at kryptere brugerdata i databasen. Krypteringen sker ved hjælp af algoritmer, hvor outputtet genereres ud fra matematiske beregninger.

Men når algoritmer er bygget på kendte metoder, er det muligt for udenforstående at sætte dem sammen i den rigtige rækkefølge, og dermed knække koden.
Lava lampen transformeres
Vi filmer konstant vores lavalamper, og tager et snapshot on demand, der giver et tilfældigt mønster, som ikke kan gentages.

Mønsteret omdannes til en unik kodestreng på ca. 400.000 tegn.

Sikker opbevaring

ID-papirerne opbevares ikke på telefonen, men scannes direkte ind i brugerens personlige Dikitale-ID i deres app.

På den måde får tredjeparter ikke adgang til de personlige oplysninger gennem billedebiblioteket, som tre ud af fire apps i gennemsnit har adgang til.

Sikker deling

Jeres kunder skal lettere kunne dele deres dikitale-ID med jer uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Brugerne har mulighed for at dele deres personlige oplysninger med en anden part – f. eks. en advokat eller bankrådgiver.

Så hvordan kan lavalamper bruges tilkryptering?

Krypteringensker ved hjælp af algoritmer, hvor outputtet genereres ud fra matematiske beregninger. Men når algoritmerne er bygget på kendte metoder, er det muligt for udenforstående at sætte dem sammen i den rigtige rækkefølge, og dermed knække koden.

Vi filmer konstant vores lavalamper og tager et snapshot on demand, der giver et tilfældigt mønster, som ikke kan gentages. Mønsteret omdannes til en unik kodestreng på ca. 400.000 tegn.

dikitale® encryption & NODA©

Lavalampernes teknologier vores egen og kaldes dikitale®-kryptering. Teknologien bruges til at generere den unikke personlige kode. Koden bruges som en sikkerhedsnøgle, når brugerens personlige data er krypteret i databasen. Det er en proces, vi kalder NODA©.

NODA© står for ’NO Data Access’, og er baseret på Microsofts filosofi om, at alt data altid er krypteret for alle. I dikitale® har ingen adgang til den ikke krypterede information, der er gemt i databaserne - Ikke engang betroede medarbejdere kan få adgang. Det betyder, at data kun kan tilgås, når brugerne selv dekrypterer data med deres personlige, unikke sikkerhedsnøgle, der er oprettet med dikitale®-kryptering.

”dikitale® er det digitale ID’s Fort Knox. Højeste fortroligheds sikkerhed og dataansvarlighed er vores eksistens berettigelse.”

Data opbevares ikke i billed format.

Vi tager nemlig ikke et billede af ID-papiret, men scanner derimod informationer ind i brugerens profil.

PDEX©-teknologi

PDEX står for 'Private Data EXchange' og gør det muligt for enkelt personer at gemme private identitetsdata i en cloud-løsning, der administreres af den enkelte.

Komplet sikkerhed

Vores arkitektur er bygget op omkring API'er. De fungerer som navlestrengen mellem vores miljø, som indeholder brugerdata, og vores kunders softwaresystemer.