Til udviklere

Se, hvordan du integrerer dikitale® i jeres løsning

Vores to produkter

Hos dikitale® tilbyder vi to forskellige produkter:
- opkobling mod dikitale®
- opkobling mod dikitale® business (business.dikitale.com)

Vælg versionsnummer

Vær opmærksom på, at I kan vælge versionsnummer på vores API’er øverst i højre hjørne.

Det er forskel på indholdet i de forskellige versionsnumre.

Hav derfor for øje, at I vælger det rette versionnummer til jeres kald.

API-nøglen

For at bruge vores API UI, skal I indsætte jeres API-nøgle og
1) Trykke på ‘authorize’
2) Indsætte jeres API nøgle
3) Trykke på ‘authorize’

OBS!
I skal være opmærksomme på, at det kun er API-nøglen, der skal indsættes. Skriver derfor ikke ‘bearer’ som normalt foran.

Adgang til api

Når API-nøglen er indsat, kan I benytte jer af API’et.

Mener I, at I mangler nogle informationer, så kontakt os på hello@dikitale.com.

Integrationer

dikitale®
E-conomic · Nem udveksling af brugerinformationer
E-conomic giver overblik over konti, hvor bogføring og fakturering gøres nemt og automatiseret.

Gennem integrationen kan vi udveksle ID-papirer som blandt andet pas, kørekort og sygesikringskort til e-conomic.

Vi arbejder på at gøre det muligt at få brugerdata direkte ind i integrationen. Det giver dig mulighed for at samle oplysningerne om kunderne ét sted.
Dinero · Kan samle information om kunder ét sted
Med dinero opbevares dine værdibeviser sikkert i skyen, så du ikke behøver mere kedelige mapper.

Med en integration mellem dinero og dikitale bliver det muligt at udveksle ID-papirer mellem bruger og dinero. Disse kunne omfatte udveksling af pas, kørekort og sygesikringskort.

Vi arbejder løbende på at udvikle integrationsmuligheden, så det i fremtiden bliver muligt at få brugerdata direkte ind i dinero. Det giver dig mulighed for at samle oplysningerne om kunderne ét sted.
WordPress · Log ind og sikker håndtering af personoplysninger
WordPress er det mest brugte CMS-system i verden, der bruges til at bygge hjemmesider.

Med en integration mellem WordPress og digitalt får brugerne mulighed for at logge ind på f.eks. en kundeklub med deres digitale ID.

Det er nemt og bekvemt for brugeren, men giver dig også mulighed for at vælge, at brugernes personlige oplysninger ikke skal opbevares af dig, men i stedet i deres digitale ID.

Først når en bruger bliver omdannet til en kunde, vil de nødvendige oplysninger blive registreret i dine faktureringssystemer.
WooCommerce · Øg konverteringen i webshoppen
WooCommerce er et plugin til WordPress, der gør det muligt at tilføje en webshop til hjemmesiden.

I integrationen mellem WooCommerce og digital er det muligt at tilbyde differentieret fragt til kunderne. Det kan især være en fordel i forbindelse med en kundeklub, hvor medlemmer f.eks. få fri fragt ved køb fra 199,- mens ikke-medlemmer først får fri fragt ved køb fra 499,-.

Vi arbejder løbende på at udvide integrationen, så det bliver muligt automatisk at filtrere produkterne ud fra brugerens data og præferencer.
Elementor · Hjemmesider baseret på brugeren
Elementor er et plugin til WordPress, der gør det nemt at arbejde med sider. Elementor er også den største sidebuilder på markedet.

Ud fra brugerdata, såsom køn og alder, er det muligt at få sidens indhold til at ændre sig til den enkelte bruger.

Det kan blandt andet være farver eller skrifttyper, der ændrer sig baseret på brugerens køn. Eller hele sektioner af indhold, der vises/skjultes afhængigt af brugerens data og præferencer.

Ændringerne sker automatisk, når brugeren kommer ind på siden. Du laver opsætningen én gang, og indholdet tilpasser sig brugerne individuelt.