Kom godt i gang med dikitale®

Har du spørgsmål? Vil du vide mere om os?

Kom i gang
Sådan aktiverer du dikitale
Hent dikitale app’en her: dikitale.app

Første gang du åbner dikitale, opretter du en profil og udfylder den med dine personlige oplysninger. Herefter kan du scanne dine ID-papirer og dele dem med de myndigheder og organisationer du ønsker. Og kun dem.
Sådan bruger du dikitale
Du kan bruge dikitale® på din mobil, tablet og computer. Processen er den samme, uanset om du bruger dikitale til opbevaring af data, deling af personlige oplysninger eller noget tredje.
Sådan bekræfter du din identitet med nemID/mitID
For at bekræfte din identitet bruges nemID/mitID. Du logger ind med dit brugernavn og eventuel adgangkode. Adgangen bekræftes i din nemID/mitID app, og din identitet er bekræftet.
Der er tekniske ord, jeg ikke forstår?
Du er ikke den eneste. Her er en ordbog over langt de fleste tekniske ord, du støder på indenfor datasikkerhed, datateknologi, GDPR. Den slags.
Dikitale®
Hvad går dikitale® produktet ud på?
Vi arbejder for at hjælpe dig med at opbevare, dele og passe personlige data på en dejlig, sikker og nem måde.
Hvad kan man bruge dikitale® til?
For dig er det en løsning, hvor du kan startet med at indsamle din data og diverse dokumenter, som du nemt kan administrere, hvad det skal bruges til. Du kan genbruge informationerne eksempelvis på din computer gennem vores computer plugin.
Hvad er forskellen på NemID/MitID og dikitale®?
Vi er en overbygning, som bruger NemID/MitID til at log ind med.
Kan man betale via dikitale®?
Man kan i øjeblikket ikke betale med dikitale®, men det bliver muligt i fremtiden
Sikkerhed
Er dikitale® mere sikkert end andre udbydere?
Vi bruger de anerkendte krypteringsmetoder, der f.eks.bruges af det offentlige og militæret. Metoderne er gennemtestede og godkendteefter standarterne.

For at øge sikkerheden ydermere har vi tilføjet et ekstra lag til krypteringen. Det ekstra lag er hverken skabt af mennesker eller maskiner, men er derimod organisk. Lava lampernes organiske indhold giver et øjebliksbillede af et uforudsigeligt mønster.

Vi filmer konstant vores lava lamper, som giver et tilfældigt mønster, der ikke kan repliceres. Mønsteret omdannes til en kode-streng, der er unik. Herudfra findes automatisk et stykke afkode-strengen, som bruges til at kryptere dataene. Koden skal bruges for at få vekslet dataene fra krypteret til læseligt.
Hvorfor skal jeg stole på dikitale®?
Vi er en virksomhed, som har til mål at beskyttet dig som bruger på den måde, du vil beskyttes på. Du styrer nemlig selv, hvem der får adgang.
Hvilke data får vi adgang til?
Virksomhederne får adgang til de data, du vælger at dele.

Du bestemmer selv præcis hvilke data, der skal deles. I tilfælde af at du har delt for lidt data med en virksomhed, kan de nemt anmode om adgang til mere.

Eksempler på data, der kan deles

- Juridisk navn
- Juridisk bopæl
- Køn
- Alder
- Telefonnummer
- E-mail
Hvordan sikrer dikitale® sin uafhængighed?
Systemet er designet således, at det er brugerens password, der krypterer deres profil kode til sidst. Det betyder også, at vi ikke har adgang til brugers data.
Øvrigt
Hvem står bag dikitale®?
Vi er et privat, dansk og uafhængigt selskab, der tilbyder dataopbevaring og -udveksling mellem parter.

Ideen med dikitale® startede i 2017. Grundlægger Jesper Holm fik ideen om at skabe en digital identitetsplatform, der samler alt data ét sted. Det giver brugerne kontrollen over deres deres data.
Hvad symboliserer dikitale® logoet?
Logoet er opbygget af tre komponenter:
- en kasse/kube
- et skjold
- tre pile
der til sammen former dikitale®.

Kassen/kuben symboliserer det digitale ID, som brugerenspersonlige oplysninger er opbevaret i. Skjoldet symboliserer den højesikkerhed, som vi værner om hos dikitale®. De tre pile står for vorescentrale områder i dikitale: brugeren, virksomheden og den digitaleverden.

Vi har altid brugeren i fokus, men har alligevel formået at lave en platform, der passer på brugerens oplysninger, men som samtidig kan hjælpevirksomheder med at lære deres kunder bedre at kende i den digitale verden.
Hvor mange kunder har dikitale®?
De første sted du vil møde dikitale®, er i den finansielle sektor specielt indenfor salg/køb af hus og lån.

Vi forventer at have nået 350.000 downloads inden sommeren 2023.
I hvilke lande kan man anvende dikitale®?
I øjeblikket kan man anvende diktiale® i Danmark. I næste fase udvider vi til Norge, Sverige, Finland, Holland, Belgien og Tyskland.

Vi udvikler hele tiden dikitale®, og vi opdaterer løbende listen af lande.
Er dikitale® ikke bare en wallet som så mange andre?
Den store forskel på en ”normal” wallet og dikitale® er, at de data, der er i brugerprofilen, er tjekket imod de offentlige registre, og man er derfor sikret, at dataene er korrekte.

Vil du have personlig betjening?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Ring til os, send en e-mail eller udfyld kontaktformularen– så får du svar.