Få svar på oftest stillede spørgsmål

Har du spørgsmål? Vil du vide mere om os?

Kom i gang
Hvordan kommer man i gang med dikitale®?
Vi har to måder, man kan benytte sig af dikitale®.

Først og fremmest fungerer dikitale® som en service, der er lavet som et API, som kan integreres til de eksisterende systemer, I bruger i dag.

Derudover kan I bruge dikitale® selvstændige platform, business.dikitale.com
business.dikitale.com
Hvordan er sammenhængen mellem Business og dikitale®?
dikitale® er kundernes digitale ID. Heri kan de opbevare deres personlige oplysninger, som er gemt i fortrolig og krypteret format.

Vi har bygget dikitale® business for at gøre det muligt for jeres kunder at dele deres ID uanset om I er dikitale kunde eller ej.
Hvordan kan kunderne dele deres id?

Oprettelsen af et dikitale® ID er enkel:

1. Vælg ‘opret bruger’
2. Indtast mobilnummer og SMS koden
3. Indtast mailadresse og mail koden
4. Vælg MitID/NemID til validering
5. Vælger et kodeord
6. Vælger en pinkode
7. Brugeren er oprettet

Det er nu muligt at scanne ID og personlige dokumenter ind i profilen. Jeres kunder skal være dikitale® brugere for at kunne dele deres ID med jer. Det gør de ved at installere ‘dikitale’ på deres smartphone.
Kan vi prøve systemet af, inden vi binder os?
Alle virksomheder, der oprettes i systemet, får automatisk 50 credits. Det giver jer mulighed for at modtage 50 ID’er.

Platformen er en ekstern service, og den kræver derfor ikke en integration til jeres eksisterende system.

Det giver jer mulighed for at blive fortrolige med platformen, inden I tager beslutningen om, hvorvidt I ønsker at integrere det i jeres eksisterende system.
Hvordan kan vi integrere dikitale® i vores eksisterende system?
Vores service er opbygget som et API, som I kan integrere med. Se mere om, hvordan dikitale® integreres ind i jeres system her.
Løsninger
Er et digitalt samtykke i Dikitale juridisk bindende?
Ja, et digitalt samtykke givet i dikitale® er juridisk bindende, fordi en valideret bruger har givet sin accept i den specifikke situation.
Er dikitale® mere end et almindeligt log ind?
dikitale® er meget mere end et almindelig log ind. Der er flere elementer, der gør os unikke.

I kan stille krav om, at brugere skal være valideret, så de kommer med følgende opdaterede informationer

- Juridisk navn
- Juridisk bopæl
- Køn
- Alder
- Mobilnummer
- Mailadresse

Vi giver mulighed for 2 faktor-godkendelse, når I kommunikerer med jeres kunder. Det kommer til udtryk gennem et digitalt samtykke, hvor kunden skal give sin accept i den specifikke situation.
Kan vi være sikker på, at brugeren får system notifikationerne?
Ofte kan det være en udfordring at kommunikere med kunderne, fordi de har skiftet telefonnummer og/eller email. Det kan give en unødvendige administrativ byrde.

Med dikitale® kan være helt sikre på, at brugeren modtager jeres system notifikation, fordi vi kommunikerer til et dikitale® ID, som ikke kan ændres.
I hvilke sammenhænge kan vi bruge system notifikationer?
System notifikationerne kan bruges i de fleste sammenhænge. I øjeblikket er vi i gang med

- Anmodning om ID-papirer
- IoT enhed – såsom vandsensorer og elmålere
- Chatbots
- Fysiske rammer – F.eks. detail (beacon teknologi)
Sikkerhed
Hvordan er dataene krypteret?
Vi bruger de anerkendte  krypteringsmetoder, der f.eks. bruges af det offentlige og militæret. Metoderne er gennemtestet og godkendt efter standarterne.

For at øge sikkerheden ydermere, har vi tilføjet et ekstra lag til krypteringen. Det ekstra lag er hverken skabt af mennesker eller maskiner, men er organisk. Lavalampernes organiske indhold giver et øjebliksbillede uforudsigeligt mønster.

Vi filmer konstant vores lavalamper, som giver et tilfældigt mønster, der ikke kan replikeres. Mønsteret omdannes til en kode-streng, der er unik. Herudfra findes automatisk et stykke af kode-strengen, som bruges til at kryptere dataene. Koden skal bruges for at få vekslet dataene fra krypteret til læseligt.
Hvilke data får vi adgang til?
Hver gang en bruger deler sine data, bestemmer brugeren selv præcis hvilke data, der skal I får adgang til. I tilfælde af at bruger har givet for lidt adgang til data, kan I nemt anmode om adgang til mere.

Eksempler på data, der kan deles

- Juridisk navn
- Juridisk bopæl
- Køn
- Alder
- Mobilnummer
- Mailadresse
Hvordan kan dikitale være med til at sikre korrekt GDPR-håndtering?
En af de store udfordringer ved korrekt håndtering af GDPR er, at det er svært at sikre, at den personfølsomme data håndteres korrekt.

Al data, der ellers er en udfordring rent GDPR-mæssigt, ligger i dikitale® databasen. I får indblik i dataene, når I har brug for det. I kan vælge, at datene bliver liggende i databasen, hvorfor I undgår håndteringen af brugernes personlige oplysninger.
Priser
Skal brugerne betale for at bruge dikitale®?
Nej, det er gratis for brugerne at benytte dikitale®. De opretter et ID, udfylder med deres personlige oplysninger, scanner deres ID-papirer.
Hvordan opsiger jeg samarbejdet med dikitale®?
Samarbejdet med dikitale® stoppes ved at kontakte os på mail hello@dikitale.com.
Øvrigt
Hvem står bag dikitale®?
Vi er et privat, dansk og uafhængigt selskab, der tilbyder dataopbevaring og -udveksling mellem parter.

Ideen med dikitale startede i 2017. Grundlægger Jesper Holm fik ideen om at skabe en digital identitetsplatform, der samler alt data ét sted. Det giver brugerne kontrollen over deres deres data.

Vil du have personlig betjening?

Vi sidder klar til at hjælpe dig.