Cookies

Tager du cookies med dig på shopping?

I disse tider er det oplagt at handle online

– i stedet for at traske maskeklædt rundt i beklumrede storcentre og stå i kolde køer foran små specialbutikker. Men du er ikke alene, når du shopper på nettet. Tusindvis af små sladrehanke følger din færden.

Der er al mulig god grund til at købe sine julegaver på nettet i år. Du undgår at være i indendørs nærkontakt med fremmede, stå i alenlange udendørs køer (fordi der er begrænsning på antallet af kunder i butikkerne) og lede forgæves efter den rette gave eller det gode tilbud.

Ved at henlægge gaveindkøbene til nettet sparer du både tid og penge – og minimerer samtidig risikoen for smitte.

Men er du klar over, hvor mange spor og åbne døre, du efterlader, når du handler online?

Indrømmet – når det kommer til sikkerheden omkring persondata, er jeg måske lidt af en sølvpapirshat. Jeg klikker af i ’kun nødvendige cookies’ – selvom forretningerne forsøger at ’nudge’ mig til at vælge ’acceptér alle cookies’ ved at fremhæve dén valgmulighed i pop up-vinduet.

Men jeg vil ikke gå glip af den ubesværede brugeroplevelse, den hurtige check ud-proces og de relevante tilbud. Hvordan kan jeg få alt dét – uden at kaste mine data i grams? Jeg insisterer på at blæse og have mel i munden!

Gå under googles radar​

Vi er lige ved at lægge sidste hånd på en app, der giver os forbrugere kontrollen over vores data tilbage. Den hedder dikitale. Og en af grundene til, at jeg opfandt og udviklede dikitale, er, at jeg ikke vil overvåges unødigt.

Det irriterer mig, at Google ved alt muligt om mine handelsmønstre, fordi der ligger cookies i min browserhistorik.

Og det hjælper – modsat hvad mange tror – ikke at slette historikken, for Google har allerede opsnappet mine præferencer og er i fuld gang med at sælge dem videre.

Med dikitale kan jeg udfylde mine data og stadig være inkognito, når jeg researcher og shopper rundt.

Jeg kan selv vælge, hvilke forretninger der skal vide noget om mig og mine præferencer Og jeg kan undgå, at Google og Facebook følger med i mine indkøb og mine søgninger.

Lyder det for godt til at være sandt? Så prøv dikitale, når den er klar i AppStore og GooglePlay om et par uger. At tage magten over dine data tilbage er lettere, end du tror.

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

My image caption